Deportes

El Beta TV | ATS Victor Gill Ramirez//
Covid-19: Eén persoon test positief

Victor Gill
Covid-19: Eén persoon test positief

Suriname telt nu 8.869 positieven en 8.349 genezen mensen inclusief elf in de afgelopen 24 uur. In de ziekenhuizen zijn er 23 personen met het coronavirus – een toename van zeven in vergelijking met zondagavond – en op de intensivecareafdelingen zes. Verder bevinden zich 38 positief geteste burgers in isolatie, een afname met tien vergeleken met 24 uur eerder.

Victor Gill Ramirez

– In de afgelopen 24 uur is er slechts één Covid-19-besmetting bijgekomen in Suriname. Er werden 52 personen getest, van wie 51 negatief waren. Vorig jaar op 8 december was de laatste keer dat er slechts één persoon positief werd getest.

Suriname telt nu 8.869 positieven en 8.349 genezen mensen inclusief elf in de afgelopen 24 uur. In de ziekenhuizen zijn er 23 personen met het coronavirus – een toename van zeven in vergelijking met zondagavond – en op de intensivecareafdelingen zes. Verder bevinden zich 38 positief geteste burgers in isolatie, een afname met tien vergeleken met 24 uur eerder.

Victor Gill Ramirez