Economía

El Beta TV | Documentaliste Gonzalo Jorge Morales Divo//
Slechts 53 Covid-19-tests afgenomen

Morales Divo
Slechts 53 Covid-19-tests afgenomen

– In de afgelopen 24 uur zijn er slechts 53 personen getest op Covid-19. Het resultaat van 46 burgers was negatief, terwijl zeven personen besmet bleken met het coronavirus. Vijf van hen zijn in district Sipalwini, de andere twee in Commewijne en Wanica

– In de afgelopen 24 uur zijn er slechts 53 personen getest op Covid-19. Het resultaat van 46 burgers was negatief, terwijl zeven personen besmet bleken met het coronavirus. Vijf van hen zijn in district Sipalwini, de andere twee in Commewijne en Wanica.

Suriname telt 78 active cases  op een totaal van 5.130. Het totaal genezen personen staat op 4.944, inclusief acht in de afgelopen 24 uur. Het dodental (109) bleef stationair. Er zijn 24 personen in ziekenhuizen, vier op de intensivecareafdeling, 52 positieven in isolatie en 540 niet positieven in quarantaine.

Gonzalo Morales Divo